Ik ben Karin en ik ben ook een ‘ouder’. Van twee kinderen; Mijs uit 2007 en Driek uit 2009.

Ik ben een ouder die – net als jij – haar kinderen al het moois van de wereld gunt. Die ziet dat de wereld aan het veranderen is. Die ervaart dat hardwerkende en passievolle leerkrachten overlopen om aan de normen van de Westerse wereld te voldoen. Ze werken vooral van citotoets naar citotoets, omdat dit in the end nog steeds de eindtermen zijn waar zij (en onze kinderen) op worden afgerekend. Uiteraard; rekenen en taal zijn enorm belangrijk. Maar maakt dat alleen onze kinderen klaar voor de 21ste eeuw?

Mijs en Driek hebben het geluk dat ze op een fantastische school zitten waar gelukkig veel aandacht is voor de skills die nodig zijn in de 21ste eeuw. Tegelijkertijd, al heb je een leerkracht die hier aandacht voor heeft…. Zij kunnen het niet alleen. Wij hebben als ouders ook nog iets te doen om onze kinderen straks af te leveren als volwassenen die klaar zijn voor DE nieuwe realiteit.

Maar hoe dan als we niet eens weten hoe het werk van de toekomst eruit ziet? En we zelf zijn opgegroeid in een wereld waar andere wetten de boventoon voerden?

Met deze overdenkingen in mijn hoofd ben ik NXT-GENERATION-PWR gestart. Met in mijn rugzak de achtergrond van procesbegeleider, onderwijskundige en coach.

Van nature ben ik een nieuwsgierige verbinder met de overtuiging: ‘wil je ver komen, ga samen!’ 

Samen met anderen – die ieder vanuit hun eigen perspectief naar de wereld kijken – ben ik voor jou aan de slag gegaan. 

En een nieuw concept werd geboren…..

NXT-GENERATION-PWR

Liefs, Karin