5-daagse NXT-GENERATION-PWR challenge

 

  Tijdens deze 5-daagse NXT-GENERATION-PWR challenge neem ik je voor € 15,- figuurlijk mee op een korte citytrip naar de toekomst. 

 

Je ontvangt iedere dag een tussenstop van bestemming ‘de 21ste eeuw’. Met een inspiratievideo, een korte ‘reisgids’ over deze tussenstop en als toetje een challenge voor jezelf, met je kind of met je gezin. 

We starten op 21 september 2020!

Enne; wat ik ook nog wil zeggen…

Je krijgt wel iedere dag een mail, maar jij bepaalt wanneer je deze opent en wanneer je ermee aan de slag gaat. 

No pressure dusss….

 Liefs,

 

Wat brengt deze laagdrempelige challenge jou?

1. een kijkje ‘in de wereld van vandaag’ door de bril van een jongere van nu

2. een kijkje in de 21ste eeuw van de toekomst en hoe deze verschilt van de wereld waarin jij en ik opgroeiden

3. een ontdekkingstocht met je gezin; hoe kijken jullie naar de wereld van vandaag en de wereld van de toekomst?

4. zicht op de 10 NXT-GENERATION-PWR’s die jouw kind nu kan leren om straks als volwassene in de 21ste eeuw het verschil te maken

5. een ontdekkingstocht met jezelf; wat leerde jij toen je jong was en wat gun jij jouw kind?

6. een duik met je gezin in een van de 10 NXT-GENERATION-PWR’s; de wereld van creatief denken

7. het beeld van de tuimelaar als DE kernboodschap voor de 21ste eeuw

8. een ontdekkingstocht met jezelf en met je gezin; hoe zetten jullie je eigen tuimelaar in?

9. een perspectief op het ouderschap anno de 21ste eeuw

10. een ontdekkingstocht met jezelf; wie ben jij als ouder ‘anno nu’ en wie wil jij zijn?

“Door de NXT-GENERATION-PWR challenge observeer en luister ik anders naar wat we tegen elkaar zeggen:

* wat ik zeg tegen mijn kinderen

* wat andere ouders zeggen tegen hun kinderen

* wat kinderen tegen elkaar zeggen”. 

“Verrassend om te merken hoe ik door de filmpjes en challenges in korte tijd anders naar de wereld ben gaan kijken“. 

“Ik merk dat er na de NXT-GENERATION-PWR challenge een interne dialoog gaande is in mijn hoofd. Hoe voed ik mijn kinderen op? Is dat ook de manier waarop ik dat wil en die helpend is voor de toekomst? Dat is af en toe confronterend en verwarrend, maar tegelijkertijd ook zo goed om je eigen gecreëerde waarheid eens vanuit een ander perspectief te bekijken”.

“Ik raad het iedereen aan!”

Linda Loeffen

Moeder van Tess en Ruud (eigenaar van lindaloeffen.nl; positief leiderschap)

Een uitstapje dat prikkelt”

“Vijf avonden kneep ik er in gedachten even tussen uit. Met korte prikkelende filmpjes, mooie beschrijvingen en leuke doe-opdrachtjes.

Dank je wel NXT- Generation-PWR!

Met de 5-daagse citytrip naar de toekomst kreeg ik op een simpele manier veel inspiratie aangereikt over wat er NU belangrijk is, juist ook voor de TOEKOMST.

Fijn om op deze manier een beperkte maar zeer rake dosis materiaal te ontvangen die onderschrijft wat ik eigenlijk al veel langer weet en voel.

Ik kan de city trip van harte aanbevelen. Inspirerend voor jezelf en leuk om je gezin in mee te nemen!

Karen Smit

Moeder van Lieke en Thijs (Manager mobiliteitscentrum)

“Ik heb de afgelopen 5 dagen genoten van de NXT-GENERATION-PWR challenge. Deze challenge heeft me aan het denken gezet met betrekking tot mijn eigen handelen als ouder, als groepsleider en als coach. Ik wil kinderen nog meer de ruimte geven om te luisteren naar en te vragen waar zij behoefte aan hebben. Kinderen willen zich gezien en gehoord voelen.  

Het filmpje over de prestatiemaatschappij is zo inspirerend. Mooi om te onderzoeken hoe ik met andere ogen naar de werkelijkheid van vandaag kan kijken door alle interessante theorie over de 21ste eeuwse vaardigheden en de theorie over DOEN en ZIJN die jij deelt. In de inspiratievideo komt de vraag aan bod “Wat zou jij van je leven willen maken?”, die ik nu aan mijn en andere kinderen stel in plaats van: “Wat wil je worden?”

Je raakt mij ook als je je struggles en successen omtrent ouderschap in de challenge deelt. Hoe krachtig om je struggles te delen wat anderen ook kan helpen om hun struggles uit te durven spreken zonder oordeel. 

Ik mag elke dag de dingen doen die bij mij passen en dat gun ik mijn en andere kinderen ook!

Ik gun ook jou deze challenge zodat steeds meer kinderen zich gezien en gehoord voelen en deze challenge het gesprek op gang brengt over ons huidig onderwijssysteem!” 

Hanneke Jansen

Moeder van Fedde en Seger (Eigenaar Zuiver van Stof - inspirator temperamentvolle kinderen - en groepsleider groep 1-2 basisonderwijs)

“Toen ik de NXT-GENERATION-PWR challenge voorbij zag komen, dacht ik: ga ik hier nou in investeren? Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor. Ik heb het al druk zat! Maar die 3 euro per dag was het me meer dan waard.”

De inspiratievideo’s maken je in korte tijd bewust en Karin vertelt op zo’n manier dat je het ook echt begrijpt. Ik ging ervan nadenken en werd uitgedaagd om eens anders naar dingen te kijken.”

“En wat nog wel het belangrijkste was: ik kreeg er echt energie van en zin om er mee aan de slag te gaan. Doen dus!”

Mieke Geurts

Moeder Sven en Timo (Mentor middelbare school, sectie Topsport)

“Door het luisteren naar de podcast, het kijken naar de filmpjes en lezen van de boeiende en beeldende verhalen van Karin, merk ik dat ik alerter ben in de vragen die ik stel aan mijn kinderen.

Ook confronterend te merken hoe vaak het er in gesprekken over gaat welke cijfers kinderen halen op school en welk niveau ze volgen. Hier doen we ongemerkt allemaal aan mee. Bewust hiermee omgaan is al de eerste kleine stap die ik ga zetten.

Tip voor iedereen: pak je tijd om deze challenge te doen!! Het levert je zeker wat op.” 

Hanneke Spit

Moeder van Sven en Fiene (Werkconsulent)

“In de drukte van werken, studie en gezin sloot ik deze week elke dag af met een inspirerend filmpje, vragen en een challenge om langer over door te denken.

De eerste dag nog wat sceptisch, maar de tweede dag stond ik onder de douche toch wat langer te mijmeren dan anders. Hoe sta ik nu ten opzichte van de dilemma’s die in deze tijd spelen?

Zo mooi hoe ik met een ‘simpele’ uitdaging de dialoog met mezelf ben aangegaan. En ineens hoor en zie je om je heen allerlei dingetjes die weer in mijn eigen dialoog werden opgepakt.

Echt een leuke en eenvoudige challenge om als ouder een groter proces mee in beweging te krijgen!” 

Judith de Vroomen

Moeder van Pim en Saar (Kinder psycholoog)

“Inspirerend om weer eens in de reflectie t.a.v. de opvoeding van je kind(eren) te gaan. Wat betekent het om op te groeien in de 21e eeuw?

Karin brengt mooie beelden, verhalen en teksten in met een positief kritische blik. Om ook de laatste challenge te doen, heb ik nog wat moed nodig. ;)”

 

Amarins de Jong

Moeder van Anna en Maartje (Orthopedagoog)

“Ik ben onder de indruk hoe je de challenge in elkaar hebt gezet. Het leest heel prettig en het blijft boeiend omdat je met zoveel enthousiasme schrijft. Super interessant!! 

Leuk is het om het meteen uit te proberen en hier weer wat bewuster mee om te gaan richting je kids. Krijg er energie van!” 

Lonneke Braaksma

Moeder van Jip, Pepijn en Teun (Hypotheek adviseur)